Ohhoh mikä reissu meillä oli Liettuassa Šiaulių kaupungissa. Mörkö oli monen vuoden jälkeen kehissä ja no paras musta näytti sen miksi hän on paras. Mörköllä meni VET ERI1 sa pu2 SERT ROPVET ja sama toistui myös sunnuntaina ja näillä tuloksilla saatiin LIETTUAN VETERAANI MUOTOVALIO! Eipä Candykään pettänyt tälläkään kertaa. Käpy haki viimeiset junnu kisat päätöksellä la; JUN ERI1 SA JUN-SERT PN2 su; JUN ERI1 SA JUN-SERT ROPJUN PN2 -> LT JMVA -> BALT JMVA

Käytiin Käpsyttimen kanssa Latviassa eikä yhtään huonolla menestyksellä. SERT ja vara-CACIB joka vahvistui CACIBiksi. Nyt on sekin tili avattu.

Äidin kanssa on turvallista olla.

19.3.2019 sieltä se eka poika Barselonalle syntyi klo 21.37 356g. Siitä se urakka lähti ja lopputulemana 7 pientä kääpiötä <3

18.2.2019 Barselona kertoi meille salaisuuden että ultran mukaan sieltä tulisi ainakin 6 pentua!

Mikä viikonlopun lopetus! Tänään 3.2.19 jatkettiin näyttelyitä Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä jossa oma kasvatti Just Believe in your Dreams hienosti KPn kera ROP-pennuksi. Viceca Lahokoski sanoi seuraavaa: kompakti, hyvät mittasuhteet. Miellyttävä käytös. Liikkuu reippaasti, hosuu vielä edestä. Erittäin sievä feminiinen pää. Kuono-osa saa vielä täyttyä. Erinomainen kaula ja selkälinja. Kokoon sopiva raajaluusto. Hyvät takakulmaukset ja leveä reisi. Hyvänlaatuinen turkki "

Tätä fiilistä ei pysty kuvailla. Tänään 2.2.19 oli labradorien erikoisnäyttely Järvenpäässä mutta kokoonpanossa tällä kertaa mun omia kasvatteja jotka huikeilla tuloksilla pärjäsi! 5-7kk uros pennuissa Just Believe in yourself 2 KP & Just Believe Diia's Miracle 3 KP ja nartuissa Just Believe in your Dreams 3 KP. Myös lapsi koira-kehissä Timi ja Just Believe And Dreams Come True 4 sija ja Jimppa JB in your Dreams sijalla 3 ! Kiitos kaikille jotka olitte tekemässä mun kasvattajan unelmasta totta.

2.1.2019 on se päivä kun rakkain elämäni koira Mörkö saavuttaa jo veteraani iän. Onnea rakkain Mörkö 8v.

Hän on täällä! Laumamme on saanut unelma vahvistusta oman unelman toteutumisesta, eli Bullmastiffi vauva Aimo on saapunut yhteisomistukseen yhdessä ystäväni Jennin kanssa.

Tartossa myös reissussa oli Candyn veli Henniina's Lumipyry joka upeasti valioitui myös EE JMVA. Kakarat osallistui myös kumpanakin päivänä pari kisaan ollen ROP-PARI !

Tämä uskomaton neiti teki sen taas! Viikonloppu Tarto National dog show ja ensimmäinen päivä tuloksella JUN ERI1 SA PN1 JUN SERT JUN ROP ROP! Tämän myötä myös nyt EE JMVA !

Candy Latviassa Valmieran kansainvälisessä koiranäyttelyssä RYP5. HUH! Tuli neidistä samalla reissulla myös LV JMVA uusi Latvian juniorimuotovalio.

Barselona kävi Moldovassa reissussa ja haki sieltä tuliaisiksi 2kpl Vara-SERTejä, noh taas kerran läheltä liippasi. On se silti hieno tyttö <3

Sanattomaksi saa tämä neiti. Minskin reissu ekat junnu kehät ja tuli takaisin - > BY JW18 BY JMVA. No nyt Candy lähti Romaniaan ja ekan päivän tulokset JUN ERI1 JSERT VSP x 3 - > RO JMVA ja kuitenkin neiti vasta 9,5kk.

Jännää, 3.7.18 tulee jo 40vrk odotusta Diialla. 17.7 päästään röntgeniin katsomaan paljonko mahtaa seuraa meille tulla.

Aikamoinen möhkäle meidän Diia jo on. Tiineyttä takana 48vrk ja painoa 34,5kg.

23.7.18 Maailmaan saapui 6 ruskeaa labradoria joista 1 oli tyttö ja loput 5 poikia. Tästä se meidän vauva-arki alkaa.

3.8.18

Tänään meillä harjoiteltiin kynsien leikkuuta, muutama oli eri mieltä toimenpiteestä. 

Pötkylät jo kovasti harjoittelee kävelemistä, jo pitkiä matkoja, vaikka kiire ei olisi. 

 

6.8.18

Taaperoiset nyt jo 2 viikkoa ja sehän tiesi ekat madotukset. Hyi että oli pahaa niiden mielestä. Meillä jo 3 pojalla simmut on auenneet ja maailma avartunut. Jännää.

Kaikki pennut on nyt varattuja ja lähtevät ihaniin uusiin koteihin pian.