6.9.2020 Ensimmäiset Just Believe Keeshondit ovat syntyneet! Candy ahkeroi maailmaan 4 urosta ja 1 tytön. Äiti ja pennut voivat hyvin. 

1.9.2020 Barselona synnytti 4 mustaa labradorinnoutajaa. Lopputulemana oli 2 tyttöä ja 2 poikaa. Kaikki panoivat 400-446g. väliltä. Barselona ja pennut voivat hyvin. Kaikki pennut ovat varattuna.

7.8 Candy kävi tiineys ultrassa ja siellähän näkyi liikehdintää! Seuraava etappi onkin tiineys röntgen niin nähdään tulevien karvapallojen määrä.

27.7. Kävimme Barselonan kanssa tiineysultrassa ja siellä näkyi pientä liikehdintää. Röntgen kertoo sitten myöhemmin loppusaldon.

8.7. Candy on onnistuneesti siemennetty eläinlääkärissä Vikingiltä Ranskasta lennätetyillä tuliaisilla. Toivotaan että pian meillä on myös pörröisiä Keeshond vauvoja ❤

29.-30.6. Barselona ja Tarmo vihdoin saivat toisensa ja nyt jännitetään 🤩

Luna pääsi Romaniaan reissuun 4 näyttelyä ja joissa 6juniori narttua kisaili. Lunan saldona 3x JUN ERI2 ja viimein JUN ERI 1JUNSERT, ROPJUN, RYP1 !!

Vielä mahtuu Candyn rivistöön <3

Kivaa postia meille. Vahvistetut Viron valiot Candy ja Veteraani Mörkö.

30.11-1.12.2019 käytiin pyörähtämässä Pärnussa Candyn, Mörkön ja Vilin kera. Ei pöllömpi reissu. Candylle 2 uutta valiotitteliä; EE MVA JA FI MVVA. Mörkö vetskuili myös titteleitä EE VETMVA ja Vili hienosti nappasi SERTin odottamaan.

Hyvinkää RN 22.9.2019 Just believe in yourself " Vili " kävi pyörähtämässä myös. Tuomari Kirsi Nieminen arvioi vilin seuraavin tuloksin; JUN ERI 1 SA PU1 SERT VSP.

Candy teki sen taas. Liettuassa Trakaissa 14.9.-15.9.2019 Molempina päivinä VAL ERI 1 SA PN1 SERT ROP -> LT MVA

Ensimmäiset terveystulokset

JUST BELIEVE IN YOURSELF AA/00 silmät terveet !❤

JUST BELIEVE ANYTHING IS POSSIBLE AA/00 silmät terveet ! ❤

JUST BELIEVE IN YOUR DREAMS AA/00 silmät terveet ! ❤

JUST BELIEVE IN LOVE AA/00 silmät terveet ! ❤

JUST BELIEVE IN LOVE Kouvolassa 17.8. kävi junnuilemassa ja onneksi kävi; JUN-ERI JUK1 PU4 SA, VARA-SERT kiitos Tuomari ÖSTMAN CARINA👍

11.8.2019 oli Mäntsälässä sään puolesta hyvinkin rapsakka ilma mutta Candyä se ei haitannut sillä Tuomari MUNSTERHIELM-EHNBERG ZIDY palkitsi Candyn NUO ERI 1 SA PN1 SERT VSP.

20.7.2019 Tarton reissu ja niin se pieni Just Believe Blond Princess BABY 1 KP ROP-Baby BIS4

Ensimmäinen JB in yourself " Vili " kävi taipumassa 15.6.19 NOU 1 !!

Viron WINNER-19 oli meille mukava reissu. Henniina's Lumi Kuningatar bikiniturkissaan NUO ERI1 SA PN2 CACIB. Ja Aimon ensimmäinen näyttely debyytti Mastiffien erkkarissa PEK1 KP ROP-pentu BIS3

" Dana " Just Believe in your Dreams kävi Luige KR Virossa pyörähtämässä JUN ERI1 SA JUN-SERT ROP-JUN PN1 ROP RYP4 ! <3 Sekä jatkoi toisena päivänä hienosti JUN ERI 1 SA PN2. :)

BY JMVA LV JMVA EE JMVA RO JMVA LT JMVA BALT JMVA BYJV-18 Henniina's Lumi Kuningatar lähti pienelle retkelle.. 19.4. Montenegro INT. EXC1 CAC BOB 20.4. Montenegro INT. EXC1 CAC CACIB BOB 21.4. Montenegro INT. EXC1 CAC CACIB BOB CRUFTS 2020 qualification New MNE CHAMPION & MNE GRAND CHAMPION 🥇🏆 23.4. Kosovo, Peja 2x int. EXC1 2x CAC 1x CACIB 2x BOB - > Kosovo Champion 🥇🥇 24.4. Kosovo, Peja 2 INT. EXC1 CAC CACIB BOB RYP3 - > NEW KOSOVO CHAMPION, KOSOVO GRAND CHAMPION, BALKAN CHAMPION, YUGOSLAVIAN CHAMPION 🏆🥇❤️ 25.-26.4. Bosnia-Herzegovina CH. EXC1 CAC CACIB BOB CH. EXC1 CH. EXC1 CAC CACIB BOB - > New Bosnia-Hertsegovina CHAMPION & GRAND CHAMPION 🥇🥇🏆 27.-29.4 Skopje, Macedonia 3x INT. EXC1 CAC CACIB BOB - > New Makedonia CHAMPION & GRAND CHAMPION 🥇🥇🏆🏆 1.5. Vranje, Serbia INT. EXC1 CAC CACIB BOB - > New SERBIA CHAMPION 🥇🏆❤️ Huhheijaa. Sanattomaksi vetää. Näiden tulosten myötä Käpsytin valioittaa myös itsenä Latviaan ja Valkovenäjälle 😍🏆

Posti toi Liettuan tuliaiset perille.

Ohhoh mikä reissu meillä oli Liettuassa Šiaulių kaupungissa. Mörkö oli monen vuoden jälkeen kehissä ja no paras musta näytti sen miksi hän on paras. Mörköllä meni VET ERI1 sa pu2 SERT ROPVET ja sama toistui myös sunnuntaina ja näillä tuloksilla saatiin LIETTUAN VETERAANI MUOTOVALIO! Eipä Candykään pettänyt tälläkään kertaa. Käpy haki viimeiset junnu kisat päätöksellä la; JUN ERI1 SA JUN-SERT PN2 su; JUN ERI1 SA JUN-SERT ROPJUN PN2 -> LT JMVA -> BALT JMVA

Käytiin Käpsyttimen kanssa Latviassa eikä yhtään huonolla menestyksellä. SERT ja vara-CACIB joka vahvistui CACIBiksi. Nyt on sekin tili avattu.

Äidin kanssa on turvallista olla.

19.3.2019 sieltä se eka poika Barselonalle syntyi klo 21.37 356g. Siitä se urakka lähti ja lopputulemana 7 pientä kääpiötä <3

18.2.2019 Barselona kertoi meille salaisuuden että ultran mukaan sieltä tulisi ainakin 6 pentua!

Mikä viikonlopun lopetus! Tänään 3.2.19 jatkettiin näyttelyitä Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä jossa oma kasvatti Just Believe in your Dreams hienosti KPn kera ROP-pennuksi. Viceca Lahokoski sanoi seuraavaa: kompakti, hyvät mittasuhteet. Miellyttävä käytös. Liikkuu reippaasti, hosuu vielä edestä. Erittäin sievä feminiinen pää. Kuono-osa saa vielä täyttyä. Erinomainen kaula ja selkälinja. Kokoon sopiva raajaluusto. Hyvät takakulmaukset ja leveä reisi. Hyvänlaatuinen turkki "

Tätä fiilistä ei pysty kuvailla. Tänään 2.2.19 oli labradorien erikoisnäyttely Järvenpäässä mutta kokoonpanossa tällä kertaa mun omia kasvatteja jotka huikeilla tuloksilla pärjäsi! 5-7kk uros pennuissa Just Believe in yourself 2 KP & Just Believe Diia's Miracle 3 KP ja nartuissa Just Believe in your Dreams 3 KP. Myös lapsi koira-kehissä Timi ja Just Believe And Dreams Come True 4 sija ja Jimppa JB in your Dreams sijalla 3 ! Kiitos kaikille jotka olitte tekemässä mun kasvattajan unelmasta totta.

Tartossa myös reissussa oli Candyn veli Henniina's Lumipyry joka upeasti valioitui myös EE JMVA. Kakarat osallistui myös kumpanakin päivänä pari kisaan ollen ROP-PARI !

Tämä uskomaton neiti teki sen taas! Viikonloppu Tarto National dog show ja ensimmäinen päivä tuloksella JUN ERI1 SA PN1 JUN SERT JUN ROP ROP! Tämän myötä myös nyt EE JMVA !

Candy Latviassa Valmieran kansainvälisessä koiranäyttelyssä RYP5. HUH! Tuli neidistä samalla reissulla myös LV JMVA uusi Latvian juniorimuotovalio.

Barselona kävi Moldovassa reissussa ja haki sieltä tuliaisiksi 2kpl Vara-SERTejä, noh taas kerran läheltä liippasi. On se silti hieno tyttö <3

Sanattomaksi saa tämä neiti. Minskin reissu ekat junnu kehät ja tuli takaisin - > BY JW18 BY JMVA. No nyt Candy lähti Romaniaan ja ekan päivän tulokset JUN ERI1 JSERT VSP x 3 - > RO JMVA ja kuitenkin neiti vasta 9,5kk.

Jännää, 3.7.18 tulee jo 40vrk odotusta Diialla. 17.7 päästään röntgeniin katsomaan paljonko mahtaa seuraa meille tulla.

Aikamoinen möhkäle meidän Diia jo on. Tiineyttä takana 48vrk ja painoa 34,5kg.

23.7.18 Maailmaan saapui 6 ruskeaa labradoria joista 1 oli tyttö ja loput 5 poikia. Tästä se meidän vauva-arki alkaa.

3.8.18

Tänään meillä harjoiteltiin kynsien leikkuuta, muutama oli eri mieltä toimenpiteestä. 

Pötkylät jo kovasti harjoittelee kävelemistä, jo pitkiä matkoja, vaikka kiire ei olisi. 

 

6.8.18

Taaperoiset nyt jo 2 viikkoa ja sehän tiesi ekat madotukset. Hyi että oli pahaa niiden mielestä. Meillä jo 3 pojalla simmut on auenneet ja maailma avartunut. Jännää.

Kaikki pennut on nyt varattuja ja lähtevät ihaniin uusiin koteihin pian.