Meiltä pentu?

Pohdi näitä kysymyksiä, ennen kuin otat koiran:

Onko sinulla tarpeeksi aikaa koiralle? Sinä olet koiran paras kaveri joka päivä. Vastuullasi on varmistaa, että koirasi saa riittävästi virikkeitä ja rodulle tyypillistä toimintaa.
Oletko valmis sitoutumaan koiraan sen eliniäksi, 10-15 vuodeksi?
Onko perheessäsi tai lähipiirissäsi allergiaa? Jos epäilet, että perheessäsi on allergiaa, niin selvitä perheenjäsenten mahdolliset reaktiot koiriin ennen kuin hankit koiran. Ei ole hyvä, että koira joutuu nuorena vaihtamaan kotia.
Kestääkö taloutesi koirasta aiheutuvat kustannukset myös yllättävissä tilanteissa? Huomioithan, että koiran ruokailun ja erilaisten tarvikkeiden lisäksi koiran omistaminen tarkoittaa myös vähintään rokotuksista aiheutuvia eläinlääkärikustannuksia. Muitakin eläinlääkärikustannuksia voi tulla, joten kannattaa harkita vakuutuksen ottamista koiralle.
Saako asunnossasi pitää koiraa?
Oletko valmis ulkoilemaan koiran kanssa useita kertoja päivässä? Koira pitää ulkoiluttaa vähintään kome kertaa päivässä, säällä kuin säällä.

Tässä vasta pieni ripaus kysymyksiä mihin on hyvä varautua, viimeistään tapaamisella on jo toivottavasti puolin ja toisin paljon keskusteltavaa.

Valitse rotu huolella! Rodun historian, käyttötarkoituksen ja luonteen tunteminen on erittäin tärkeää omaan elämäntapaan- ja tilanteeseen sopivan koirarodun valinnassa.

Pennut ovat useaan kertaan madotettuja, eläinlääkärin tarkastamia, ja asianmukaisesti tunnistusmerkittyjä.
Mukaan saat kattavan pentupaketin, kirjalliset hoito-ohjeet, rekisteröinti paperit, kauppakirjan, sekä tukea ja turvaa koko pennun eliniän ajaksi. ❤


Itselleen sopivaa rotua pohtiessa suosittelen tekemään Kennelliiton oman HankiKoira.fi sivuston rotutestin.

Labradorinnoutajista voit lukea lisää Labradorinnoutajakerho ry'n sivuilta.

Keeshondeista voit lukea lisää Suomen Keeshond ry'n sivulta.


Jos mieleesi heräsi jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Facebookin kautta,
sähköpostilla; tiia-m@hotmail.com
tai soita; 0400174522