Kennel Just Believe

Soldalens Chocolate Chip "Rölli" & Brighter's Jack Daniels "Mörkö"
Soldalens Chocolate Chip "Rölli" & Brighter's Jack Daniels "Mörkö"
Mörkön vauvoja
Mörkön vauvoja

Just Believe. Eli minä, Tiia-Mariia Kumpulainen.
Monta vuotta taaksepäin, monia eri koiria, monta erilaista tarinaa.

Kauan meni ennenkuin sain oman ensimmäisen koirani. Sitä ennen sain ihastella enoni kasvatustyötä, upeaa harrastamista ja kilpailuja Suomenajokoirien parissa pienestä tytöstä asti, kunnes vihdoin sain tahtoni läpi ja meille ei tullut ajokoiraa, vaan labradorinnoutaja Sara ( Keräpellon Viehko Vesipisara Sara )

Sara sai toteuttaa hyvää kotikoiran virkaa, koska en vielä silloin tiennyt ja osannut hakea harrastustoimintaa ja tuntenut koiramaailman ihmisiä juurikaan.

Vuodet vieri, Sara vanheni, minä vanhenin, muutettiin pois kotoa yhdessä, ja silloin heräsi ajatus toisesta koirasta, no rotu valinta ei ollut vaikea ja tietty nimi oli tullut uniin jo kauan " Mörkö " . Mikä tätä nimeä kuvastaisi ja millainen tyyppi, no musta labradori ja sellaisen etsintään. Kävin kasvattaja listaa www.labradori.fi läpi, soittelin ja kävin kylässäkin, ja sitten löytyi juuri syntyneet pennut, ja vielä läheltä ja luovutusikään ei ollut kuin hetki niimpä puhelin käteen ja pitkän puhelun jälkeen pääsin Hannen luokse ( Kennel Brighter's ) ja siellä se oli, minun oma heti ensinäkemältä musta uros pentu Br. Jack Daniels ' Mörkö '.

Mörkön myötä alkoi harrastaminen mihin sain tukea kasvattajalta. Ja monien harrastusten myötä kasvoi ystäväpiiri ja uusia kasvattaja ystäviä jotka tukivat ajatustani että ehkä minäkin voisin joskus saada kennel nimen ja kasvattaa.

Ota rohkeasti yhteyttä Facebookin kautta,
sähköpostilla; tiia-m@hotmail.com
tai soita; 0400174522

Tervetuloa Vantaalle (: